Raftul cu inițiativă

...

Pro Vobis - Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat

Program pilot realizat în cadrul proiectului ”Raftul cu inițiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”, implementat de Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat), cu finanțare din Granturile SEE 2009­2014, în cadrul fondurilor ONG în România.

Detalii despre proiect

Bătălia cărților

...

Concurs național de lectură, susținut de ANBPR (filiala Galați)

Copiii cu vârsta între 11 - 13 ani și adolescenții cu vârsta între 14 - 18 ani sunt invitați să participe la concursul de lectură Bătălia cărților, organizat de Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”. Doritorii se pot înscrie la sediul central și la filialele bibliotecii în perioada 1 aprilie – 31 mai.

Centru de excelență

...

Finanțator: Fundația Bill & Melinda Gates (prin Fundația IREX România)

Proiectul „Centru de excelență care oferă servicii pentru adulți, cu vârsta cuprinsă între 41 și 60 de ani“, propus de Biblioteca noastră este câștigător al concursului „Bibliotecile Județene: Centre de excelență“ organizat de IREX în cadrul programului Biblionet.

Ești informat, ești protejat!

...

Finanțator: Biblioteca „V.A. Urechia“
 

Proiectul „Ești informat, ești protejat“ reprezintă o campanie de informare în domeniul educației sexuale pentru adolescenți.
 
 
 

O lume mai bună, împreună!

...

Finanțator: Biblioteca „V.A. Urechia“
 

Proiectul „O lume mai bună, împreună!“ reprezintă o campanie de sensibilizare a opiniei publice gălățene în ceea ce privește solicitanții de azil ce tranzitează orașul nostru.
 
 

Biblionet

...

Finanțator: Fundația Bill & Melinda Gates (prin Fundația IREX România)

Biblionet este un program de finanțare ce se întinde pe cinci ani și care facilitează românilor accesul gratuit la informație, prin dezvoltarea unui sistem de biblioteci publice moderne în România.
 
 

Click@platformă online

...

Finanțator: Electronic Information for Libraries (EIFL)

Acest proiect a fost finanțat de către organizația nonprofit Electronic Information for Libraries (EIFL) în cadrul programului de formare Mortenson Global Libraries Lideri și Inovatori 2011, la care a participat bibliotecara Dediu Titina Maricica.
 

Businessman-ul din noi

...

Finanțator: Fundația IREX România

Biblioteca „V.A. Urechia“ a câștigat de curând la ultima sesiune de proiecte organizat și finanțat de Fundația IREX, în cadrul Concursului „Instruiește-ți comunitatea“. Tema anunțată de către IREX pentru această sesiune a fost Educație pentru viața cotidiană.